Zonnepanelen

Sinds 2006 hebben wij onze expertise van zonne-installaties gestaag opgebouwd. Een offerte wordt steeds op maat opgemaakt, nà een plaatsbezoek. er wordt rekening gehouden met het technische aspect, maar ook met de wensen van de klant. Bovendien werken wij met eigen, technisch gekwalificeerde en ervaren vakmensen. 

Zonnepanelen van Sunerg

Standaard werken wij met  panelen van het merk Sunerg, een Italiaanse fabrikant die de productie van zonnepanelen in eigen handen heeft in Italië. Zij bieden zowel mono-kristallijne, als poly-kristallijne panelen aan. 

Zonnepanelen van LG 

Verder werken wij ook met panelen van LG-Electronics. Zij bieden hoog-rendements-panelen. Dit kan een oplossing bieden als het beschikbare dakoppervlak beperkt is en de klant dit toch optimaal wil benutten en laten renderen.

Omvormers van SolarEdgeSolaredge omvormer

Voor een goed werkende zonne-installatie is het belangrijk dat er ook voor een kwalitatieve omvormer wordt gekozen en daarom kiezen wij voor Solaredge. SolarEdge werkt met een centrale omvormer gecombineerd met optimizers. Elk paneel wordt voorzien van dergelijke optimizer. Zo wordt ieder paneel apart gestuurd en kan een hogere opbrengst gegenereerd worden. Verder biedt Solaredge nog tal van voordelen t.o.v. een centrale omvormer. Bij een plaatsbezoek wordt U uitvoerig geïnformeerd hierover.

Montage 

Er zijn tal van montage-mogelijkheden om een zonne-installatie te plaatsen. De meest voorkomende zijn pannen- en platte daken, steeldeck- of leien daken ( op leien ouder dan 20 jaar plaasten wij geen installaties, omwille van het asbest-probleem). Ook voor een vrijstaande constructie of een indak-montage kan U bij ons terecht.

Offerte

Een offerte voor een PV-installatie maken we steeds op maat nà een plaatsbezoek.  Contacteer ons om een afspraak te maken.

Contacteer ons