• Familiebedrijf sinds 2006
  • + 2000 tevreden klanten
  • 1 vast aanspreekpunt

Kwalitatieve lucht

Kwalitatieve ventilatie is vooral belangrijk om de luchtkwaliteit in  je woning te optimaliseren, voor een gezonde leefomgeving. Bij Bollen Energy werken we voornamelijk met ventilatiesystemen van het merk Vasco.

Vasco ontwikkelde zijn ventilatiesystemen met het doel zo geruisloos mogelijk te ventileren. De geluidsarme ventilatoren zijn dan ook slim verwerkt in de unit. Bovendien is elk toestel afgewerkt met hoogwaardige akoestische isolatie. Om maximaal rendement te behalen, werkt Vasco met het unieke EasyFlow-kanalensysteem.

Ventilatie Bollen
Ventilatie Bollen

Ventilatie-units
type D

Ventilatie-units type D zijn ontwikkeld voor ventilatie met warmteterugwinning. De verschillende uitvoeringen zorgen voor afzuiging in zogenaamde natte ruimtes, zoals de badkamer, wc, wasplaats, bergruimte en keuken. Tegelijkertijd wordt verse lucht toegevoerd in woon- en slaapkamers. Tussen de afgevoerde en toegevoerde lucht vindt warmterecuperatie plaats. We installeren dit systeem dan ook vooral in nieuwbouwwoningen.

Ventilatie-units
type C

Ventilatie-units type C daarentegen, zorgen voor een afzuiging in zogenaamde natte ruimtes. Verse lucht komt binnen via luchtroosters boven de ramen in droge ruimtes. Via doorstroomopeningen tussen verschillende kamers, ontstaat vervolgens een optimale luchtcirculatie en -kwaliteit in je gehele woning. Dit ventilatiesysteem plaatsen we voornamelijk bij renovatieprojecten, en vereist meer verwarmingsenergie voor je woning.

Ventilatie Bollen