• Familiebedrijf sinds 2006
  • + 2000 tevreden klanten
  • 1 vast aanspreekpunt

Batterijen

In de energiemarkt zien we vandaag de dag een versnelde evolutie: lage injectietarieven en hoge netkosten door het nieuwe capaciteitstarief, zorgen voor hogere energiefacturen. Door een batterijsysteem of thuisaccu in je woning te integreren kun je dit echter efficiënt aanpakken. De grote troef van zo’n accu is namelijk dat je er deels onafhankelijk van het energienetwerk mee aan de slag kunt. Je verhoogt dus je zelfconsumptie of je direct verbruik van zonnepanelen.

Met een batterijsysteem ben je minder afhankelijk van energieleveranciers én vervelende prijsschommelingen. Extra’s zoals peak shaving (het terugdringen van energiepieken) en de uitbreiding met Back-up (een noodoplossing bij stroomuitval) zijn tevens mogelijkheden die Bollen Energy graag met jou bekijkt.

Batterij systeem Bollen Energy
Laadpaal Bollen Energy

Laadpalen

Door de verstrengde milieunormen zijn we genoodzaakt een extra inspanning te doen wat onze mobiliteit betreft. De vraag naar elektrische mobiliteit stijgt, net zoals het aanbod. Kwalitatieve laadinfrastructuren zijn dan ook een noodzaak geworden voor zowel bedrijven als particulieren.

Met een laadpaal bij je thuis of je onderneming laad je je elektrische wagen snel en efficiënt op, aan een voordeliger tarief dan bij openbare oplaadpunten. Is je laadpaal gekoppeld aan je zonnepanelen, dan rijd je bovendien op groene energie. Als dat geen duurzame meerwaarde is!

Advies op maat

Ben je niet helemaal zeker wat voor thuisbatterij of laadpaal precies bij jouw wensen, behoeften en budget past? Maak je geen zorgen: onze ervaren specialisten geven je uitgebreid advies op maat over al onze alternatieve energiemogelijkheden. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Advies van Bollen