• Familiebedrijf sinds 2006
  • + 2000 tevreden klanten
  • 1 vast aanspreekpunt

Ons warm team
staat voor je klaar

Bollen Energy is opgestart in 2006 door Eddy en Carine. In 2012 stapte zoon Niels mee in het verhaal. Intussen bestaat de onderneming, hoe kan het ook anders, uit een energiek team van professionelen. Zij kennen de meerwaarde van duurzaam wonen maar al te goed, en geven daarom elke keer weer het beste van zichzelf voor jouw project.

Overleg Bollen

“Wij analyseren je huidige woonsituatie en overlopen samen je wensen

Overleg Bollen

Nieuwe technieken met
persoonlijke aanpak

Als familiebedrijf vinden we niets belangrijker dan een warme en persoonlijke aanpak, waarbij we volop meedenken met jouw wensen. Zo streven we altijd naar energiezuinige totaaloplossingen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en regelgevingen, blijven we onszelf bovendien continu bijscholen.

Onze
werkwijze

Kom je tot bij ons voor de integratie van alternatieve energietechnieken in je woning, dan brengen we je eerst een bezoek ter plaatse. We analyseren je bestaande woonsituatie tijdens het gesprek, en overlopen samen met jou je wensen en behoeften voor een duurzame woning. Gaat het om een nieuwbouwproject? Dan spreken we af bij ons op kantoor.

Plannen Bollen
  • Team Bollen
  • Wagen Bollen
Bollen werknemer

Van offerte tot opvolging,
het wordt geregeld!

Nadat je uitgebreid op de hoogte bent gebracht van de diverse mogelijkheden en jullie samen tot een geschikte oplossing zijn gekomen, maken we een duidelijke offerte op maat op. Keur jij deze goed, dan nemen we de installatie in onze planning op en leggen we afspraken vast voor het verdere verloop van het project.

Na voltooiing van de werken doen we, indien vereist, de nodige administratieve handelingen. Denk aan de aanvraag van de keuring, verplichte meldingen bij de netbeheerder, … Dit alles wordt door Bollen Energy in orde gebracht.

Jij gaat bouwen
of renoveren?

Ons team staat altijd voor je klaar.

Wagen Bollen