Ventilatie van goede kwaliteit in huis is vandaag de dag allesbehalve een overbodige luxe. Heb je interesse om ventilatie in je woning te integregen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Bij Bollen Energy zijn we al jarenlang gespecialiseerd in alle vormen van duurzame, alternatieve energietechnieken. Lees hier meer over wat we met onze ventilatie en andere installaties voor jou kunnen betekenen.

Waarom ventilatie integreren in je woning?

Kwalitatieve ventilatie in huis is een echte troef voor zowel je leefcomfort als je gezondheid. Niet alleen is een goed geventileerde woning een genot om in te vertoeven, degelijke ventilatie optimaliseert ook de luchtkwaliteit van je onmiddellijke omgeving. Zo realiseer je in geen tijd een gezond binnenklimaat voor jezelf en je familie. Wist je bovendien dat je, door in uitstekende ventilatie te investeren, heel wat waarde toevoegt aan je woning? Bij Bollen Energy zijn we al jarenlang dé specialist in alle vormen van duurzame energietechnieken en helpen we je graag in je zoektocht naar ventilatie waarop je kunt vertrouwen.

Ventilatie Bollen
Ventilatie Bollen

Wij werken met ventilatiesystemen van het duurzame merk Vasco

Bij Bollen Energy werken we met ventilatiesystemen van Vasco. Dit merk, dat bekend staat omwille van zijn optimale kwaliteit en lange levensduur, ontwikkelde zijn ventilatie met de missie om in huis zo geruisloos mogelijk te ventileren. En in die opzet zijn ze meer dan geslaagd! Zo werden de ventilatoren, die werkelijk geluidsarm functioneren, naadloos in de unit geïntegreerd. Met ook nog eens akoestische isolatie van hoogwaardige materialen erbovenop, is Vasco het ideale merk wanneer je een duurzame investering in je comfort en in je woning wilt doen.

Wat voor ventilatie heb je dan precies nodig?

Bij Bollen Energy maken we een onderscheid tussen ventilatiesysteem D en ventilatiesysteem C. Alvast een kort woordje uitleg over de diverse troeven van beide opties:

  • Ventilatie-units type D worden voornamelijk ingezet omwille van hun warmteterugwinning. De uitvoeringen zorgen voor afzuiging in zogenaamde natte ruimtes, zoals bijvoorbeeld de badkamer, wc, de keuken, etc. Tegelijk wordt verse lucht aangevoerd in woon- en slaapkamers. Tussen deze afgevoerde en toegevoerde lucht vindt er vervolgens warmterecuperatie plaats. We installeren dit systeem dan ook vooral in nieuwbouwwoningen.

  • Ventilatie-units type C zorgen voor luchtafzuiging in zogenaamde natte ruimtes. Verse lucht komt binnen via luchtroosters boven de ramen in droge ruimtes. Via doorstroomopeningen tussen diverse kamers, ontstaat er dan een ideale luchtcirculatie en -kwaliteit in je volledige woning. Deze soort ventilatiesysteem plaatsen we bij renovatieprojecten, en vergt meer verwarmingsenergie voor je woning.
Zonnenpanelen
Ongeëvenaarde prijs-kwaliteit

Wij specialiseren ons in meer dan ventilatie

Voorzien wij je van kwalitatieve ventilatie, een warmtepompboiler, zonnepanelen, airconditioning of een andere energiebron, dan zorgen wij er altijd voor dat we niet minder dan de beste kwaliteit aanbieden. Om dit keer op keer te realiseren, spelen wij telkens kort op de bal en volgen we de ontwikkelingen in de markt nauwgezet. Bovendien doen we regelmatig bijscholingen, zodat we steeds up to date zijn met de laatste nieuwe innovaties en volop met je mee kunnen denken. Bovendien hanteren we zonder uitzondering een warme en persoonlijke aanpak bij elk individueel project. Zo kun jij als klant altijd rekenen op onze onverdeelde aandacht en op een uitstekende service.

Neem gerust contact met ons op voor jouw toekomstige ventilatiesysteem

Heb je behoefte aan kwalitatieve ventilatie in huis en wil je graag een keertje met onze energiespecialisten overlopen wat de mogelijkheden voor jouw project zijn? Dan geven wij je graag meer info tijdens een persoonlijke afspraak en zetten we de diverse opties duidelijk voor je op een rijtje. Daarbij geven we je altijd oprecht en professioneel advies, zodat je een slimme keuze maakt voor een energiezuinige woning. Neem dus gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen: dan gaan we met veel enthousiasme voor je aan de slag!

Onthaal Bollen Energy