Energiezuinige woning? Wij voorzien in alle nodige duurzame installaties

Energiezuinige woning creëren met de duurzame totaaltechnieken van Bollen Energy

 

Een energiezuinige woning staat vandaag quasi op ieders verlanglijstje, en met reden. Op de woonmarkt en vanwege de overheid wordt er immers steeds strenger toegezien op het behalen van strikte energiedoelstellingen met je woning. Niet evident, en daarom specialiseren wij ons bij Bollen Energy al jaren in de installatie van energiezuinige, alternatieve technieken. Lees hier meer over onze diensten.

Een energiezuinige woning: wat verstaan we daaronder?

 

Een energiezuinige woning is een woning die is ontworpen om zo efficiënt mogelijk om te gaan met energie. Dit kan worden bereikt door het toepassen van energiebesparende maatregelen, zoals goede isolatie en energiezuinige apparatuur, maar ook door het gebruik van duurzame energiebronnen en -technieken, zoals bijvoorbeeld

 

-       Zonnepanelen

-       Een warmtepomp

-       Een warmtepompboiler

-       Een thuisbatterij

-       Een laadpaal

-       Ventilatie

-       Airconditioning

 

Heb je wel eens van al deze technieken gehoord, maar heb je geen idee over hoe je ze optimaal inzet om je woning zo energiezuinig mogelijk te maken? Geen zorgen, bij Boleln Energy hebben we jarenlange ervaring in de installatie van alle bovenstaande, energiezuinige technieken. Wij komen graag persoonlijk bij je langs om een plan op maat op te stellen, dat perfect bij je doelen, je wensen en je beschikbare budget past. Zo vormen wij jouw totaalpartner voor de lange termijn!

Wat zijn de voordelen van energiezuinig wonen precies?

 

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het wonen in een energiezuinige woning. De grootste troef is dat je ongetwijfeld zult profiteren van lagere energiekosten, aangezien een energiezuinige woning heel wat minder energie verbruikt dan een woning die draait op standaard technieken zoals een mazoetketel of verwarming met radiatoren. Bovendien is een energiezuinige woning duurzamer, aangezien het minder belastend is voor het milieu en bijdraagt aan het verminderen van je ecologische voetafdruk of carbon footprint. Je stoot immers, met deze technieken, veel minder CO2 uit!

Specialist energiezuinige technieken

Een energiezuinige woning bereiken? Dat kan ongetwijfeld met Bollen Energy aan je zijde

 

Als je overweegt om je woning energiezuinig te maken, zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen, zoals het installeren van een ventilatiesysteem en een thuisbatterij bijvoorbeeld. Wil je een energiezuinige woning, dan weten wij je bij Bollen Energy dus perfect te vertellen wat voor jou de beste opties en combinaties in ons aanbod zijn.

 

Ga je voor zonnepanelen met een warmtepomp, of liever een warmtepomp met vloerverwarming? Of misschien wel alle drie? Wij komen bij jou ter plaatse tijdens een persoonlijke afspraak en geven je ons oprecht, professioneel advies voor jouw unieke situatie en budget. Vervolgens bezorgen we je een duidelijke, vrijblijvende offerte. En zo gaat de bal aan het rollen!

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking: je bent altijd welkom!

 

Graag samenzitten voor jouw energiezuinige woonst? Daar weten wij, als specialisten in de sector met jarenlange ervaring op onze palmares, wel raad mee. Maak hier jouw vrijblijvende afspraak. Je bent altijd welkom, tot dan!