Energiezuinig verwarmen met de duurzame technieken van Bollen Energy

Energiezuinig verwarmen is eenvoudig met de technieken van Bollen Energy

 

Energiezuinig verwarmen is de dag van vandaag geen optie meer, maar een noodzaak. Er bestaan dan ook tal van manieren om op een energievriendelijkere manier je woning of bedrijf te warmen: van warmtepompen tot een warmtepompboiler, van zonnepanelen tot vloerverwarming, … Waar te beginnen? Bij Bollen Energy te Limburg! Wij specialiseren ons al jaren in de installatie van alternatieve en energiezuinige technieken. Lees hier meer over onze producten en diensten.

 

Hoe begin ik aan energiezuinige verwarming?

 

Energiezuinig verwarmen is een belangrijk onderwerp voor iedereen die zijn of haar energiekosten wil verlagen en tegelijkertijd een bijdrage wil leveren aan het behoud van onze planeet. Er zijn verschillende manieren om energiezuinig te verwarmen, en daar vertellen wij je bij Bollen Energy graag meer over: wij specialiseren ons namelijk in tal van energiezuinige technieken, van warmtepompen tot thuisbatterijen en laadpalen.

Energiezuinig verwarmen: welke mogelijkheden bestaan er zoal voor je woning of bedrijf?

 

Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor een energiezuinige verwarmingsbron. Zoek een verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen, zoals zon, aardwarmte of de lucht.

 

-       Een warmtepomp

Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp, één van de meest innovatieve verwarmingstechnieken van het moment. De installatie en het gebruik van een warmtepomp zal niet alleen je energiekosten verlagen op lange termijn, maar ook je carbon footprint of ecologische voetafdruk verkleinen. Bij Bollen Energy maak je de keuze tussen de volgende warmtepompen:

 

1.     Grondwarmtepompen of geothermische warmtepompen gebruiken de grond als bron van warmte en zijn geschikt voor huizen met een tuin of een groot perceel.

2.     Luchtwarmtepompen gebruiken de lucht als bron van warmte en zijn geschikt voor huizen met een goede isolatie.

3.     Waterwarmtepompen gebruiken water als bron van warmte en zijn geschikt voor huizen dicht bij een rivier of een meer.

 

-       Een warmtepompboiler

Een andere mogelijkheid is een warmtepompboiler. Dit is een soort boiler (een apparaat voor het opslaan van warm water) die werkt met behulp van een warmtepomp. Een warmtepomp onttrekt, zoals hierboven uitgelegd, zijn warmte aan de omgeving en gebruikt deze om water op te warmen. Warmtepompboilers lenen zich doorgaans tot huishoudens die veel warm water gebruiken en die willen besparen op hun energiekosten.

Wij helpen je de juiste keuzes te maken tussen onze energiezuinige verwarmingsmogelijkheden

 

Als je overweegt om je woning energiezuinig te maken, zijn er dus verschillende paden die je met behulp van Bollen Energy kunt bewandelen. Wij kijken zorgvuldig naar zowel je individuele wensen als je beschikbare budget, en stellen een plan op maat samen waarmee jij moeiteloos energiezuinig verwarmt. En alsnog je aangenaam binnenklimaat blijft behouden natuurlijk!

Team energiezuinige technieken

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak: laten we samen bespreken hoe we jouw woning energiezuiniger kunnen verwarmen!

 

Ben jij klaar om energiezuiniger te verwarmen in je woning of bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren je tot in de puntjes over wat voor jouw pand en budget de meest rendabele optie is en voorzien je van een gedetailleerde, vrijblijvende offerte op maat. Zo streven wij ernaar om energiezuinig verwarmen (en leven) toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen!

 

Samen een keertje brainstormen over de mogelijkheden? Contact opnemen voor een afspraak doe je hier. Onze deuren staan altijd open. Alvast tot dan!