Lijken zonnepanelen de ideale keuze voor je woning, dan kun je daarvoor terecht bij Bollen Energy. Wij zijn gespecialiseerd in tal van (alternatieve) energietechnieken, en integreren deze in een kwalitatief en duurzaam totaalpakket op maat van je woning. Meer weten? Lees hier meer over onze zonnepanelen, verwarmingstechnieken en andere diensten.

Zonneinstallaties van
hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige zonneinstallaties bezorgen aan tal van tevreden klanten: dat is al sinds 2006 onze passie en grootste specialisatie. Speel jij met het idee om je traditionele verwarmingsinstallatie of cv-ketel te vervangen door een alternatieve verwarmingstechniek? Dan zijn zonnepanelen zonder twijfel het overwegen waard. Bij Bollen Energy werken we immers standaard met zonnepanelen van het Italiaanse merk Sunerg, dat bekend staat om zijn excellente kwaliteit en degelijkheid.

Ook voor de hoogrendementszonnepanelen van LG-Electonics kiezen we echter regelmatig. Dergelijke zonneinstallaties vormen bijvoorbeeld een oplossing wanneer je beschikbare dakoppervlak beperkt is, maar je dit toch optimaal wil benutten en doen renderen via zonnepanelen. Wat de omvormers betreft gaan we dan weer voor SolarEdge. Zij combineren een centrale omvormer namelijk met optimizers. Zo wordt ieder zonnepaneel individueel gestuurd en kan er een hogere opbrengst gegenereerd worden. Wel degelijk de moeite waard!

Zonnenpanelen Bollen
Zonnenpanelen Bollen

De voordelen van zonnepanelen
op een rijtje

Zijn zonnepanelen vandaag de dag nog de moeite om in te investeren? Een terechte vraag, waar wij volmondig ‘ja’ op antwoorden. We zetten enkele van de meest prominente voordelen dan ook graag kort voor je op een rijtje.

  1. Zonnepanelen zijn nog steeds een van de meest duurzame manieren om te verwarmen. Ban de hoge en fluctuerende tarieven van energieleveranciers uit je leven en wek je eigen energie op met zonnepanelen, om de kostprijs van je verwarming danig te drukken.
  2. Wist je dat je door zonnepanelen te gebruiken heel wat minder CO2-uitstoot veroorzaakt dan wanneer je nog steeds op traditionele verwarmingstechnieken leunt? Het milieu, de planeet en je gezondheid zullen je dankbaar zijn!
  3. Zonnepanelen zijn een waardevolle investering in je dagelijkse comfort, maar uiteraard ook in je woning. Deze zal met een kwalitatieve zonneinstallatie erop plots heel wat meer waard zijn!
  4. Zonnepanelen vergen ten slotte een minimum aan onderhoud en gaan doorgaans langer mee dan de klassieke verwarmingsinstallaties. Ze zijn minder snel aan herstel of vervanging toe: ook zo bespaar je weer!

Onze vakmannen installeren je zonnepanelen snel en efficiënt

Onze eigen technisch gekwalificeerde vakmannen komen de zonnepanelen bij jou installeren, zodat we zeker weten dat alles tot in de kleinste details in orde is. Bij Bollen Energy kunnen we zonneinstallaties dan ook op tal van woningen plaatsen. De meest voorkomende montages zijn op pannen- en platte daken en op steeldeck- of leien daken. Ook voor een vrijstaande constructie of een indakmontage kan je bij ons terecht. Let wel: op leien ouder dan 20 jaar plaatsen we geen installaties, omwille van het asbestprobleem.

Zonnenpanelen
Ongeëvenaarde prijs-kwaliteit

Een PV-installatie van Bollen Energy:
hoe gaan we te werk?

Wanneer je bij ons aanklopt voor de aankoop en installatie van zonnepanelen, brengen wij je eerst een bezoek ter plaatse. We overlopen je wensen en behoeften en schatten je persoonlijke situatie in. Aan de hand daarvan maken we een gedetailleerde offerte op maat op, die we uitgebreid met jou overlopen. Daarbij houden we rekening met technische elementen, maar uiteraard ook met jouw individuele wensen en beschikbare budget. Keur je dit alles goed, dan gaan we met veel vakmanschap en enthousiasme aan de slag volgens de afgesproken planning.

Neem gerust contact op voor
jouw zonneinstallatie op maat van je woning

Ben je toe aan een alternatieve manier van verwarmen en lijken onze zonnepanelen je wel wat? Bij Bollen Energy ontvangen we je graag voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen en we helpen je zo snel mogelijk verder. Bij Bollen Energy ben je altijd welkom!

Onthaal Bollen Energy