Zonnepanelen aan een uitstekende prijs bij Bollen Energy

Zonnepanelen aan een uitstekende prijs bij Bollen Energy

Met zonnepanelen op het dak van je woning betaal je, voor dezelfde warmte in huis, een veel lagere prijs dan bij de klassieke verwarmingstechnieken het geval is. Wij kunnen het weten: Bij Bollen Energy specialiseren we ons al jarenlang in alternatieve verwarmingsinstallaties aan eerlijke prijzen, inclusief zonnepanelen. Lees hier meer over wat we voor jou kunnen betekenen.

Verwarm aan lagere tarieven met zonnepanelen

De prijs op je energiefactuur kan je vandaag de dag danig inperken, simpelweg door voor zonnepanelen te kiezen op je dak. Een zonneinstallatie haalt zijn energie vanzelfsprekend immers uit de zon, en genereert met andere woorden zelfopgewekte energie. Deze manier van verwarmen is niet alleen veel beter voor het milieu dan traditionele verwarmingstechnieken, maar is ook veel voordeliger voor je portefeuille. En daar doen we het bij Bollen Energy voor!

Vakmannen van Bollen Energy plaatsen zonnepanelen

Geen prijsschommelingen meer dankzij je eigen zonnepanelen

Doordat zonnepanelen bijzonder zuinig in gebruik zijn, gaat de prijs die je betaalt moeiteloos naar beneden. Je voorziet immers in je eigen energie en bent ten gevolge niet meer (zo) afhankelijk van het energienetwerk of de energieleverancier. En dit betekent gelukkig dat je ook met vervelende energieschommelingen geen rekening meer moet houden!

De experts van Bollen Energy maken een plan op maat

Haal alles uit je zonnepanelen met een prijsvoordelige thuisbatterij

Wil je echt het maximum uit de warmte van je zonnepanelen halen? Dan hebben wij bij Bollen Energy een gouden tip voor jou: Wij bieden namelijk ook thuisbatterijen aan! Wat dit wil zeggen? Dat je vanaf nu de zonne-energie die je normaal op overschot hebt, tòch nog efficiënt in kunt zetten! Daar waar jouw overschot aan energie normaal verloren zou gaan, kun je dit nu immers opslaan in een thuisbatterij en vervolgens gebruiken op de momenten waarop je zonnepanelen geen energie meer genereren, zoals in de avond bijvoorbeeld.

Thuisbatterij om energieoverschot op te slaan

Meer dan zonnepanelen alleen

Voor zonnepanelen van kwaliteit aan een eerlijke prijs kun je dus blindelings op ons vertrouwen. Maar wist je dat we ons bij Bollen Energy in wel meer alternatieve, energiezuinige installaties en technieken voor in huis specialiseren? Zo kun je bijvoorbeeld ook beroep doen op onze diensten voor de aankoop en plaatsing

Zelfs een thuisbatterij of een handige laadpaal voor bij je thuis behoort tot de mogelijkheden!

Zonnepanelen en andere technieken van Bollen: bespaar moeite, tijd en kosten!

 

Bij Bollen Energy hebben we alle energietechnieken onder één dak. Dit is bijzonder handig, want wanneer je een nieuwe toevoeging aan je woning wilt doen zul je nooit meer op zoek moeten gaan naar een betrouwbare derde partij. Wij vormen een gedegen partner en een vast aanspreekpunt voor al je installaties, waardoor je tijd, energie, moeite én kosten bespaart. Handig toch?

Vakmannen van Bollen Energy plaatsen zonnepanelen

Jarenlange ervaring met zonnepanelen en meer

Bij Bollen Energy hebben we jarenlange ervaring in de sector en beschikken we dus over een diepgaande kennis over al onze producten en installaties. Bovendien werken we exclusief met materialen en A-merken van de beste kwaliteit, waardoor we de hoogwaardige afwerking en lange levensduur van je technieken kunnen garanderen. De prijs-kwaliteit van onze zonnepanelen en andere plaatsingen is met andere woorden uitstekend, en daar streven we dan ook elke dag met z’n allen naar.

Wij maken graag vrijblijvend een prijs voor jouw zonnepanelen. Neem gerust contact op! 

Zou je graag een keertje de mogelijkheden overlopen voor jouw zonnepanelen, en een prijs laten opmaken voor de aankoop en professionele installatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder. Je bent van harte welkom, tot dan!