Warmtepomp plaatsen van topkwaliteit met Bollen Energy aan je zijde

Warmtepomp plaatsen voor een energiezuinige woning met Bollen Energy

 

Een warmtepomp plaatsen, kan dat wel voor mijn woning? We horen het je denken. Een warmtepomp is tegenwoordig immers de heilige graal der energiezuinigheid. Gelukkig weten wij bij Bollen Energy wel raad: wij specialiseren ons in alternatieve energietechnieken, waaronder warmtepompen, en ondersteunen je met plezier van advies tot installatie.

Waarom een warmtepomp plaatsen?

 

Een warmtepomp plaatsen is vandaag de dag een bijzonder slimme keuze. Energiezuinigheid is in de huidige tijdsperiode immers belangrijker dan ooit, vooral op de woonmarkt, en bovendien gaat je woonst met een warmtepomp enorm omhoog in waarde. Terwijl je minder voor je verwarming betaalt! Bij Bollen Energy specialiseren we ons in energiezuinige technieken voor je woning, al jarenlang, met passie en met een ongetemd enthousiasme. Wij vertellen je graag meer over onze visie op de warmtepomp.

Wat is een warmtepomp precies en waarom is het energiezuiniger?

 

Warmtepompen zijn een bijzonder innovatieve en efficiënte installatie, en verdienen zichzelf doorgaans in geen tijd terug. Ze werken namelijk door het gebruik van omgevingselementen een natuurlijke bron van warmte, zoals de lucht, grond of water, om energie op te wekken. Deze energie wordt vervolgens ingezet om je huis te verwarmen of te koelen.

Team energiezuinige technieken

 

Welke warmtepomp installeer ik in mijn woning of bedrijf?

 

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt, dus het is belangrijk om te overwegen welk type het beste bij jouw persoonlijke behoeften past. Gelukkig geven we jou bij Bollen Energy altijd voldoende uitleg, gebaseerd op jouw indidivuele behoeften en budget. In een notendop beschikken wij in ons aanbod over de volgende warmtepompen:

 

1.     Luchtwarmtepompen gebruiken de lucht als bron van warmte en zijn geschikt voor huizen met een goede isolatie.

2.     Grondwarmtepompen gebruiken de grond als bron van warmte en zijn geschikt voor huizen met een tuin of een groot perceel.

3.     Waterwarmtepompen gebruiken water als bron van warmte en zijn geschikt voor huizen dicht bij een rivier of een meer.

 

Als je overweegt om een warmtepomp te laten plaatsen, is het belangrijk om een betrouwbare en professionele installateur te kiezen, zoals Bollen Energy. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van warmtepompen en kennen de kneepjes van het vak als geen ander, zodat jij blindelings kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons werk. Zonder uitzondering voorzien wij jou van een duidelijk en gedetailleerd plan voor de installatie, zodat je te allen tijde weet wat te verwachten.

Wat als je je warmtepomp nu eens combineert met zonnepanelen of vloerverwarming?

 

Door een warmtepomp te plaatsen, geniet je op de lange termijn ongetwijfeld van lagere energiekosten en een comfortabeler huis doorheen het hele jaar. Wist je bovendien dat wij ons ook specialiseren in aansluitende technieken, zoals zonnepanelen, een thuisbatterij, vloerverwarming en dergelijke? We geven je graag meer info over de meest rendabele combinaties voor jouw woning of bedrijf.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over de plaatsing en aankoop van jouw warmtepomp

 

Denk je erover een warmtepomp te plaatsen, maar ben je niet zeker of het de geschikte keuze is voor jouw levensstijl en/of budget? Of wil je graag weten welke soort warmtepomp het beste bij jouw individuele noden en woning past? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren: wij geven jou ons oprecht en professioneel advies op maat en zitten graag samen om de mogelijkheden te overlopen. Zo maken we energiezuinig wonen toegankelijk voor werkelijk iedereen. Alvast tot dan!