Ventilatiesysteem D kopen voor uw woning of bedrijf bij Bollen Energy

Ventilatiesysteem D kopen voor uw woning of bedrijf bij Bollen Energy

Een ventilatiesysteem D kopen voor uw gebouw is een investering van formaat, die een aanzienlijke impact heeft op zowel uw gezondheid als de waarde van uw woning. Bij Bollen Energy te Pelt specialiseren we ons al jaren in energiezuinige en alternatieve woontechnieken op maat, waaronder ventiliatiesysteem D en C. Lees hier meer over onze mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Waarom in een ventilatiesysteem investeren voor mijn woning of bedrijf?

 

Bij Bollen Energy specialiseren we ons in de vakkundige installatie van maar liefst twee verschillende ventilatiesystemen, namelijk ventilatiesysteem D en C. Beide worden  ingezet om verse lucht toe te voeren in uw woning of bedrijf en vervuilde lucht op zijn beurt weer af te voeren. Zo bereikt u een gezond en aangenaam binnenklimaat waarin u ongetwijfeld graag zal vertoeven doorheen alle seizoenen. Wist u bovendien dat de installatie van een kwalitatief ventilatiesysteem een duurzame keuze is, die het energiepeil van uw woning een fikse boost geeft? Zo creëert u ook nog eens een meerwaarde in uw huis! Maar voor welk van beide ventilatiesystemen kiest u nu eigenlijk het beste: systeem D of systeem C?

Wat is het verschil tussen ventilatiesysteem D en ventilatiesysteem C?

 

Het belangrijkste verschil tussen ventilatiesysteem D en ventilatiesysteem C is de manier waarop de lucht wordt geleverd en afgevoerd. Daar waar ventilatiesysteem D een luchttoevoer- en afvoersysteem is, is ventilatiesysteem C een systeem dat de lucht niet gaat afvoeren maar verversen.

 

Dat zit zo: bij ventilatiesysteem D creëren we in uw pand zowel luchttoevoer- als luchtafvoerpunten, waardoor verse lucht wordt binnengehaald en naderhand weer naar buiten wordt gebracht. Bij ventilatiesysteem C komen er alleen luchttoevoerpunten kijken, en de vervuilde lucht gaat weer naar buiten via luchtlekken. Heeft u een grote behoefte aan ventilatie, dan raden wij voornamelijk systeem D aan. Is uw ventilatiebehoefte echter eerder aan de lage kant, dan komt u zeker toe met ventilatiesysteem C.

 

Geen idee van wat voor systeem precies voldoet aan uw noden? Geen zorgen: wij bestuderen uw persoonlijke situatie grondig tijdens een bezoek ter plaatse en geven u advies op maat, waarbij we tevens de uiterste rekening houden met uw beschikbare budget.

Wist u dat wij voor meer inzetbaar zijn dan voor uw ventilatiesysteem d?

 

Wij zijn bij Bollen Energy al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatiesystemen van topkwaliteit, onder meer ventilatiesysteem d en ventilatiesysteem c, zowel residentieel  als voor bedrijven. Maar wist u dat wij ook bedreven zijn in de vakkundige installatie van

  • airconditioning

  • warmtepompen (lucht/water en geothermische)

  • vloerverwarming

  • ventilatie

  • batterijsystemen

  • laadpalen

Zo bieden wij u bij Bollen Energy met veel plezier een functionele totaaloplossing aan, waarin al uw duurzame woontechnieken tot in de puntjes op mekaar zijn afgestemd. Zo wordt uw ventilatiesysteem d vergezeld van alle andere comforten voor uw woning of bedrijf. Handig en efficiënt!

Energiezuinige oplossingen creëren via bouwplannen woning

Wij installeren uw ventilatiesysteem D bij Bollen Energy volgens de regels van de kunst. Neem gerust vrijblijvend contact op!

 

Bij Bollen Energy installeren we uw ventilatiesysteem d volgens de regels van de kunst. Om onze uitstekende service te blijven verlenen en telkens gebruik te maken van de meest innovatieve en voordelige technieken, maken wij er dan ook een prioriteit van onszelf met regelmaat bij te scholen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen op gebied van energiezuinige technieken, zoals ventilatie bijvoorbeeld, en kunnen we des te beter met uw unieke ambities meedenken. Die persoonlijke aanpak is wat ons bedrijf kenmerkt! Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer.