Vakkundige installatie van je warmtepomp aan eerlijke prijs

Vakkundige installatie van je warmtepomp aan eerlijke prijs

Een warmtepomp installeren is een onderneming waarvoor je best beroep doet op een ervaren professional, die kennis van zaken heeft. Bij Bollen Energy zijn we zo’n professional: wij zijn een gevestigde waarde in de sector en bieden tal van energiezuinige technieken aan aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Lees hier meer over onze diensten.

Installatie van warmtepomp door expert van Bollen Energy

Wij plaatsen je warmtepomp met oog voor detail

 

Voor de plaatsing van je warmtepomp kun je altijd vertrouwen op de specialisten van Bollen Energy. Wij hebben jarenlange ervaring in de sector en beschikken dus over een brede productkennis, die we met precisie en vakmanschap inzetten voor jouw installaties. Van warmtepompen (in verschillende soorten) tot een warmtepompboiler, van zonnepanelen tot airconditioning en ventilatie: wij staan voor je klaar met alles wat we in huis hebben!

 

Waarom een warmtepomp nemen?

 

Het grote voordeel aan de installatie van een warmtepomp is dat deze verwarmingstechniek zijn energie uit omgevingselementen haalt, zoals de lucht of het grondwater. Dit betekent dat je enorm bespaart op je gaskosten, terwijl je een minimum aan energiekosten betaalt. Een warmtepomp is immers enorm zuinig in gebruik. Bij Bollen Energy kies je tussen verschillende warmtepompinstallaties.

Bollen Energy geeft je professioneel advies op maat

1.     Een water-water warmtepomp

De installatie van een water-waterwarmtepomp vereist een diepteboring, en is dus een tikje duurder dan een lucht-waterwarmtepomp. Zo’n diepteboring is noodzakelijk, gezien deze warmtepomp zijn energie uit het grondwater put dat naar het oppervlak gehaald wordt. Bijkomend voordeel aan deze warmtepomp is wél dat je er ook je woning mee kunt koelen bij té warme temperaturen. Handig! 

2.     De lucht-water warmtepomp

Een lucht-waterwarmtepomp maakt gebruik van de buitenlucht om zijn energie uit te putten, en kost dus ook wat minder dan een water-waterwarmtepomp. De warmte wordt via een buitenunit uit de buitenlucht gehaald en gaat dan opgewarmd weer terug naar de binnenunit.

Het team van Bollen Energy aan het werk

Hoe de installatie van je warmtepomp bij ons verloopt

Kom je tot bij ons voor de installatie van jouw warmtepomp, dan beginnen we eerst en vooral met een vrijblijvende afspraak. We komen bij jou ter plaatse om je wensen en behoeften grondig te overlopen, samen met je beschikbare budget, en analyseren vervolgens je bestaande situatie. Daar zetten we dan onze mogelijkheden tegenover, waarbij we jou oprecht en professioneel advies geven. Wij denken immers altijd volop mee met jouw unieke plannen voor je woning of bedrijf en zetten alles op alles om deze tot in de perfectie te verwezenlijken. Op de vakmannen van Bollen Energy kun je rekenen!

 

Wij maken een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van je warmtepomp

 

 Heb jij in samenspraak met ons beslist welke warmtepomp je graag zou installeren in je woning of bedrijf en zijn we tot een geschikte oplossing gekomen, dan gieten we dit alles in een gedetailleerde offerte op maat. Deze overlopen we uitgebreid met jou, zodat je tot in de kleinste puntjes op de hoogte bent van de toekomstige werkzaamheden en andere specificaties. Geef jij je goedkeuring voor deze offerte, dan maken we samen een planning op die voor beide partijen goed uitkomt. Breekt de datum aan, dan gaan wij met veel enthousiasme aan de slag. Het enige dat jou nog rest, is genieten van het vlotte proces en vervolgens van je nieuwe, energiezuinige warmtepomp in huis!

 

 

Neem gerust contact op voor de installatie van jouw warmtepomp!

 

Lijkt een warmtepomp jou de ideale energiezuinige verwarmingsinstallatie voor jouw woning? Daar kunnen wij je geen ongelijk in geven! We leggen je graag persoonlijk uit wat de diverse troeven van een warmtepomp zijn en bekijken samen met jou de mogelijkheden voor jouw project. Maak dus gerust een vrijblijvende afspraak voor meer info of een glasheldere offerte. Dit doe je door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar het nummer 011/369.369. We helpen je dan zo spoedig mogelijk en met veel plezier verder!

 

Het vakteam van Bollen Energy maakt een plan op maat