Een thuisbatterij nemen? Dat is mogelijk met Bollen Energy

Een thuisbatterij nemen? Dat is mogelijk met Bollen Energy

Een thuisbatterij is vandaag de dag een duurzame investering, die zichzelf gegarandeerd terugbetaalt. Bij Bollen Energy specialiseren we ons in alternatieve energietechnieken en verkopen we nu zowel laadpalen als thuisbatterijen en meer. Lees hier alles over onze diensten en producten.

Wij maken een plan op maat voor de energie in jouw woning

Thuis een batterij nemen voor een minder hoog energiefactuur

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor een thuisbatterij. Dit is, gezien de alsmaar stijgende energieprijzen, geen verrassing. Een dergelijke laadpaal is immers dé ideale manier om je energiefactuur in te perken en alsnog van comfortabele temperaturen in huis te genieten. Bij Bollen Energy zetten we de voordelen van zo’n laadpaal hieronder dus met veel plezier voor je op een rijtje.

De voordelen van een thuisbatterij

Dat jij steeds meer voor je energiefactuur moet betalen, heeft te maken met de energiemarkt. Daar zien we dat er zich een snelle evolutie afspeelt, namelijk dat injectietarieven verlagen en netkosten hoger worden door het nieuwe capaciteitstarief. Wil je energiezuinig verwarmen, dan komt het er dus op neer om onafhankelijk van dit energienetwerk en zijn stijgende prijzen te opereren. Hoe je dat? Met een thuisbatterij dus!

We leggen je graag de voordelen van onze thuisbatterijen uit

Hoe werkt een thuisbatterij

Hoe zo’n thuisbatterij precies werkt? Het is simpel: Wanneer jij met je zonnepanelen een teveel aan energie opwekt, gaat dit overschot normaliter helaas verloren. En dat is uiteraard zonde! Met een thuisbatterij kun je dit teveel aan zelfopgewekte energie opslaan en op een moment inzetten dat je zonnepanelen zelf geen energie meer genereren, zoals in de avond bijvoorbeeld.

Met een thuisbatterij verhoog je met andere woorden je zelfconsumptie en het verbruik van je zelfopgewekte energie, waardoor je minder nood hebt aan het energienetwerk en er dus minder afhankelijk van bent. Geen vervelende prijsschommelingen van energieleveranciers dus! Om het plaatje compleet te maken, stellen we bij Bollen Energy bovendien ook extra’s zoals peak shaving (het terugdringen van energiepieken) en de uitbreiding met een back-up (een noodoplossing voor bij stroomuitval) ter beschikking. Handig, toch?

Een thuisbatterij van Vaillant

Meer dan enkel thuisbatterijen en laadpalen

Wij specialiseren ons bij Bollen Energy niet alleen in thuisbatterijen, maar in alle mogelijke zuinige energietechnieken en -alternatieven voor de functionele werking en bediening van je woning. Zo kun je bijvoorbeeld ook op ons vertrouwen voor de installatie van je:

Zo zie je dat je voor bijna alle energiezuinige technieken in huis, bij ons terechtkunt! Je hoeft dus nooit beroep te doen op verschillende externe firma’s, maar kunt vertrouwen op de diensten van één vaste partner. Dit bespaart je enorm veel tijd en energie, maar uiteraard ook kosten!

Wij installaren bij Bollen Energy ook zonnepanelen

Vaste partner voor zowel nieuwbouw als renovatie

 

Of je nu een nieuwbouw- of een renovatieproject voor de boeg hebt waarin je graag een thuisbatterij of laadpaal zou integreren, op het team en het vakmanschap van Bollen Energy kun je altijd rekenen. Wij hebben jarenlange ervaring in de sector en weten dus als geen ander hoe we jou voor de volle 100% tevredenstellen. Producten van excellente kwaliteit, een hoogwaardige afwerking en een uitstekende klantenservice, dat is wat wij jou te bieden hebben. Klaar om samen met ons naar energiezuinig en milieubewust verwarmen toe te werken?

Onafhankelijk van het energienetwerk verwarmen? Neem gerust contact op

Ben jij eraan toe om met een thuisbatterij te besparen op je energiekosten? Dan helpen wij jou graag een handje. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak. We geven je graag de nodige info en bekijken samen met jou de mogelijkheden voor jouw energiezuinige technieken in huis. Alvast tot dan!

Het team van Bollen Energy