Lucht water warmtepomp voor energiezuinig verwarmen bij Bollen Energy

Lucht water warmtepomp voor energiezuinig verwarmen: vind hem bij Bollen Energy

 

Een lucht water warmtepomp is een betaalbare en duurzame investering in uw woning of bedrijf, die u op termijn bijzonder veel rendement oplevert en die het energiepeil van uw pand een enorme boost geeft. Bij Bollen Energy specialiseren we ons in de vakkundige installatie van lucht water warmtepompen en andere energiezuinige technieken, en geven we u graag meer info over de mogelijkheden. Lees dus zeker verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is een warmtepomp lucht water precies?

 

Een lucht-waterwarmtepomp staat bekend als een van de meest energiezuinige en duurzame manieren om vandaag de dag uw woning of bedrijf van verwarming te voorzien. Het innovatieve systeem van een warmtepomp haalt zijn warmte namelijk niet uit fossiele brandstoffen, zoals gas bijvoorbeeld, maar uit de buitenlucht. Deze gebruikt de warmtepomp vervolgens om het water in uw verwarmingssysteem op te warmen, waardoor u op een natuurlijke manier verwarmt die heel wat beter is voor het milieu, én voor uw eindfactuur natuurlijk.

 

Lijkt u een interessante overweging? Dan geven we u bij Bollen, dé Limburgse specialist in energiezuinige technieken zoals warmtepompen, graag een woordje uitleg

Hoe gaat de plaatsing van een lucht water warmtepomp in zijn werk?

 

De binnenunit van uw warmtepomp lucht water installeren we op een centrale plek in het huis, zoals in uw hal of in de kelder. Dit is de namelijk plek waar de lucht wordt opgezogen en verwarmd of gekoeld, voordat hij wordt afgegeven aan de rest van uw gebouw. De buitenunit van uw warmtepomp lucht-water plaatsen we dan weer op een plek waar hij voldoende lucht kan opzuigen, zoals op het dak of tegen een buitenmuur. Vervolgens sluiten we de warmtepomp aan op het elekriciteitsnetwerk en op uw verwarmingssysteem. Even instellen op basis van uw behoeften, en klaar is kees!

Plaatser aan de slag in magazijn

Wat zijn de voordelen van een lucht water warmtepomp?

  • Een lucht-waterwarmtepomp is een zeer efficiënte installatie. De warmtepomp haalt zijn warmte zoals vermeld uit de lucht en gebruikt deze om het water in uw verwarmingssysteem op te warmen. Hierdoor hoeft u minder gas of elektriciteit te gebruiken om uw huis te verwarmen, wat uw energiefactuur aanzienlijk inperkt!
  • Lucht water warmtepompen creëren een aangenaam binnenklimaat in huis in zowel de winter als de zomer. Ze kunnen immers niet alleen uw woning verwarmen, maar ook koelen! Een veelzijdige en dus duurzame investering in uw pand.
  • Tot slot is een lucht-waterwarmtepomp gemakkelijk te onderhouden. Een warmtepomp heeft doorgaans immers een minimum aan onderhoud nodig en de filters ervan zijn gemakkelijk te vervangen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie, en van het gigantische comfort dat een warmtepomp lucht water u biedt!

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer info over uw lucht water warmtepomp voor uw woning of bedrijf

 

Lijkt een lucht water warmtepomp u een interessante meerwaarde voor uw woning of onderneming? Dan bent u bij Bollen Energy alvast aan het goede adres. Wij zitten graag met u samen voor een vrijblijvend gesprek over de voor- en nadelen van een lucht water warmtepomp voor uw individuele situatie, en adviseren u oprecht over of de aankoop geschikt is voor uw unieke doeleinden. Daarbij denken we altijd volop met u mee, zodat we samen tot de beste eindresultaten komen. Op onze service kunt u blindelings vertrouwen!

 

U kunt ons steeds bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. Dan helpen wij u zo spoedig en met veel passie voor het vak verder. U bent altijd welkom bij Bollen. Alvast tot dan!