Laadpaal kopen bij Bollen: specialist in energiezuinige technieken

Laadpaal kopen bij Bollen: specialist in energiezuinige technieken

 

Een laadpaal kopen betekent investeren in de toekomst. Duurzame mobiliteit en elektrische wagens verschijnen immers steeds meer in ons straatbeeld. Lijkt een laadpaal jou een goede investering voor je woning of bedrijf maar zou je graag meer info ontvangen van een professional? Dan staan wij je bij Bollen Energy graag bij. Lees hier meer over onze specialisatie in de installatie van duurzame technieken, waaronder een laadpaal.

Wat is een laadpaal precies en waarom is het een goed idee erin te investeren?

 

Een laadpaal is een apparaat waarmee elektrische voertuigen opgeladen worden. Beschouw het als een soort oplaadpunt voor elektrische auto's en andere elektrische voertuigen, zoals bromfietsen en scooters. Laadpalen zijn vaak te vinden op openbare locaties, zoals parkeerplaatsen, winkelcentra en op kantoorgebouwen, maar ze kunnen ook bij je thuis worden geïnstalleerd. Zo ben je helemaal zeker dat je je elektrische wagen altijd van voldoende stroom kunt voorzien. Ze zeggen niet voor niets dat elektrische mobiliteit en laadpalen de toekomst zijn!

Hoe werkt een laadpaal precies?

 

Het hele gebeuren van een laadpaal functioneert door middel van een stekker die in jouw elektrische voertuig wordt gestoken en vervolgens in de laadpaal. Bij de aankoop van een laadpaal is het echter belangrijk dat de laadpaal die je kiest, voldoende vermogen heeft voor het voertuig dat je wilt opladen. Gelukkig hebben we bij Bollen Energy laadpalen met verschillende vermogens, afhankelijk van hoe snel ze je elektrische voertuig opladen kunnen.

 

Bovendien bestaan er verschillende soorten stekkers en connectors voor elektrische voertuigen. Wij geven je oprecht advies op maat van je behoeften en denken volop met je plannen mee. Maak je dus geen zorgen: wij garanderen jou dat je, wanneer je je laadpaal bij ons aankoopt, de juiste stekker krijgt voor het specifieke type elektrische voertuig dat je moet opladen.

Specialist energiezuinige technieken

Is een laadpaal kopen voor mijn elektrische wagen wel de moeite waard?

 

Als je overweegt om een laadpaal te kopen, dan zit je altijd goed bij Bollen Energy. Wij specialiseren ons al jaren in het installeren van energiezuinige en alternatieve technieken, waaronder een warmtepomp, een warmtepompboiler, zonnepanelen, ventilatiesystemen, … en dus ook thuisbatterijen en een laadpaal. En wij zijn er alvast heilig van overtuigd: een laadpaal kopen voor bij je thuis is een slimme investering als je elektrisch rijdt, waarmee je geld bespaart op je energierekening. Je bent immers veel minder afhankelijk van de laadpalen op openbare punten, die je vaak heel wat meer aanrekenen.

Meer weten over de investering in een laadpaal voor je woning of bedrijf? Bij Bollen Energy geven we je graag professionele ondersteuning

 

Zou je voor het kopen van je laadpaal graag samenzitten met de ervaren specialisten van Bollen Energy? Neem gerust contact op voor een persoonlijke afspraak: wij bekijken grondig jouw persoonlijke situatie en budget en maken op basis daarvan een vrijblijvende, glasheldere offerte op maat op. Ons bereiken doe je via het contactformulier op onze website. Je bent altijd welkom. Alvast tot dan!