Energiezuinige verwarming wordt eenvoudig met Bollen Energy

Energiezuinige verwarming wordt eenvoudig en betaalbaar met Bollen Energy

 

Energiezuinige verwarming is tegenwoordig populairder dan ooit. Met goede reden, want niet alleen lopen de energieprijzen op, met z’n allen moeten we in de toekomst ook steeds strengere energiedoelstellingen behalen met onze woningen. En dus overweeg je om energiezuinige verwarmings- en andere technieken te installeren. Graag een helpende hand? Bij Bollen Energy zijn we al jaren een gevestigde waarde in de plaatsing van energiezuinige installaties, waaronder verwarming. Lees hier meer over onze diensten.

Onze energiezuinige verwarmingsmogelijkheden op een rijtje

 

Bollen Energy te Pelt is jouw specialist in Limburg wanneer het op alternatieve technieken aankomt waarmee jij investeert in het comfort van je woning en in de besparing op je kosten. Wanneer het verwarming betreft kun je bij ons dan ook altijd terecht voor de volgende installaties:

 

-       Een warmtepomp

Een warmtepomp heeft als grote voordeel dat hij, in plaats van fossiele brandstoffen met vervuilende CO2-uitstoot zoals gas, gebruik maakt van de omgevingselementen uit de natuur om zijn warmte op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan de lucht, de bodem of het grondwater.

 

Doordat je met deze energiezuinige verwarming gebruik maakt van de natuurelementen, zal je minder betalen voor je warmte én draag je bij aan een schonere planeet. Bij Bollen Energy specialiseren we ons dan ook in de installatie van lucht-water warmtepompen en van water-water warmtepompen. We adviseren je graag over welke warmtepomp het beste bij jouw noden en behoeften past.

 

-       Een warmtepompboiler

In lijn met het voorgaande maakt ook de warmtepompboiler deel uit van het energiezuinige techniekenaanbod van Bollen. Deze installatie maakt gebruik van een warmtepomp om het water in je boiler op te warmen. Dezelfde voordelen als hierboven, namelijk het gebruik van natuurlijke elementen, zijn ook hier dus van toepassing.

 

-       Zonnepanelen

Hoewel zonnepanelen geen rechtstreekse warmte afgeven, zijn ze wel de ideale installatie om zelfopgewekte energie te gebruiken. Deze gratis energie kun jij vervolgens inzetten om je warmtepomp of warmtepompboiler van hierboven aan te drijven, of bijvoorbeeld voor je elektrische vloerverwarming. Ook zo behoren onze zonnepanelen dus tot onze energiezuinige verwarmingsmogelijkheden! Bovendien verhogen zonnepanelen, nu het energiepeil aan belang toeneemt, aanzienlijk de waarde van je woning.

Ook andere duurzame technieken behoren tot ons dienstenpakket

 

Wist je dat wij ons bij Bollen niet enkel in duurzame verwarming specialiseren, maar ook in andere installaties? Zo zijn wij bijvoorbeeld ook inzetbaar voor de vakkundige plaatsing van:

 

-       Airconditioning

-       Ventilatiesystemen C en D

-       Thuisbatterijen

-       Laadpalen

 

Voor het totaalplaatje kun je dus ongetwijfeld bij ons terecht, wat je tijd, moeite en kosten bespaart. Bovendien maken wij er een prioriteit van ons met ons gehele team regelmatig bij te scholen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en marktontwikkelingen en zodat we jou altijd de best mogelijke oplossingen bezorgen op de markt. Dat is de warme, familiale aanpak van Bollen Energy!

Energiezuinige verwarming van Bollen Energy

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden van onze energiezuinige verwarming samen te overlopen

 

Weten welke energiezuinige verwarming ideaal is voor jouw woning of bedrijf? Graag zo veel mogelijk rendement uit je verwarming halen en zo min mogelijk betalen voor je technieken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een persoonlijke afspraak analyseren wij jouw unieke wensen en behoeften grondig, waarna we een plan op maat opstellen en een vrijblijvende, duidelijke offerte. Daarbij denken we altijd volop mee met wat voor jou de beste oplossing is.

 

Aarzel dus niet om contact op te nemen door het formulier op onze website in te vullen. Wij ontvangen je met plezier. Alvast tot dan!