Een warmtepomp aan een uitstekende prijs bij Bollen Energy

Een warmtepomp aan een uitstekende prijs bij Bollen Energy

Met een warmtepomp verwarm je je woning tegen een uitstekende prijs, zonder dat je daarom moet inboeten op comfort in huis. Bij Bollen Energy specialiseren we ons in alternatieve technieken zoals warmtepompen en helpen we jou graag verder met je keuze. Lees hier meer over onze producten en diensten.

Warmtepompen

Met een warmtepomp verwarm je aan een laag tarief

Een warmtepomp is vandaag de dag dé manier om aan een lagere prijs je woning te verwarmen. Het grote voordeel van zo’n warmtepomp, is namelijk dat hij zijn energie uit de omgevingselementen onttrekt. Dit betekent dat je geen gebruik meer hoeft te maken van fossiele brandstoffen, zoals wel het geval is bij traditionele verwarmingstechnieken zoals een cv-ketel, maar dat je net gebruik maakt van zelfopgewekte en dus groene of ‘schone’ energie.

Medewerker van Bollen Energy

Wij installeren je warmtepomp en andere technieken aan een eerlijke prijs

Hierbij komt dat een warmtepomp over het algemeen veel zuiniger in gebruik is dan een klassieke verwarmingsinstallatie, wat eveneens de prijs van je energiefactuur naar beneden haalt. Een warmtepomp is met andere woorden een duurzame investering, die zichzelf moeiteloos terugverdiend. Wist je bovendien dat wij diverse soorten warmtepompen verkopen en installeren? We geven je hieronder graag een beknopt overzicht van de mogelijkheden. Uiteraard is de prijs van je warmtepomp altijd sterk afhankelijk van het model en de soort. Vraag voor een concrete prijs voor je warmtepomp dus zeker een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Onze diverse soorten warmtepompen

1.     Een water-water warmtepomp

De water-water warmtepomp haalt zijn energie uit grondwater, wat betekent dat er een diepteboring uitgevoerd moet worden om dit grondwater naar het oppervlak te halen. Dit zorgt ervoor dat de water-water warmtepomp net een tikje duurder kan uitvallen qua prijs. Aan de andere kant is het bijzonder handig dat je met deze warmtepomp je zomer ook kunt koelen wanneer de temperaturen hoog oplopen!

2.     De lucht-water warmtepomp

De warmtebron van deze warmtepomp is geen grondwater, maar juist de buitenlucht. Langs een buitenunit wordt de warmte uit de buitenlucht gehaald en vervolgens opgewarmd weer terug naar de binnenunit vervoerd. Zo zal het het water in je vloerverwarming verwarmen op een lage temperatuur, wat een aangename en bovendien aanhoudende warmte in huis creëert.

Warmtepomp van Vaillant

Onze warmtepompen hebben een optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Zou je graag een prijs bij ons laten maken voor de installatie van een warmtepomp? Wij staan je graag bij met oprecht advies, denken volop met je mee over de aankoop van een warmtepomp en maken een offerte op maat van je woning en je budget. Deze overlopen we uitgebreid met jou, zodat je van alle details op de hoogte bent. Keur jij deze offerte goed, dan plannen we samen een datum in die voor beide partijen past en gaan we vervolgens met onze eigen mannen aan de slag. We installeren je warmtepomp met precisie en oog voor detail, en laten alles vervolgens ook weer netjes achter. Zo kun jij onmiddellijk beginnen met genieten van je energiezuinige verwarming aan een degelijke prijs!

Neem gerust contact met ons op voor een prijsraming voor jouw warmtepomp

Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de aankoop van jouw warmtepomp. Je kunt ons voor een persoonlijke afspraak of voor meer info contacteren door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar het nummer 011/369.369. Wij helpen je dan zo spoedig mogelijk en met een brede glimlach verder. Bij Bollen Energy ben je altijd meer dan welkom! Wist je bovendien dat wij ons in wel meer specialiseren dan warmtepompen? Bekijk op de website zeker ons huidige aanbod aan energiezuinige technieken.

Ervaren team van Bollen Energy