Een laadpaal thuis: dé oplossing voor energiezuinig vervoer

Een laadpaal thuis: dé oplossing voor energiezuinig vervoer

Tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen voor een laadpaal thuis kiezen. Dit is niet zo verwonderlijk, gezien elektrische wagens steeds meer in trek zijn. Waar je voor zo’n laadpaal dan precies terechtkunt? Bij Bollen Energy natuurlijk, dé specialist in energiezuinige technieken voor heel je woning en meer. Lees hier meer over onze diensten, technieken en producten.

Je elektrische wagen opladen met de laadpalen van Bollen Energy

Een laadpaal bij je thuis als handige tool voor je elektrische wagen

Een laadpaal bij je thuis is vandaag de dag helemaal niet zo uitzonderlijk meer. Met de gezonde toekomst van het milieu in gedachten, is de vraag naar elektrische mobiliteit immers razendsnel gestegen. En met reden, want elektrisch rijden is nu eenmaal heel wat duurzamer en beter voor de planeet dan rijden op benzine. Gelukkig is ook het aanbod in elektrische mobiliteit gegroeid: er zijn namelijk steeds meer automerken die elektrische wagens aanbieden. En om elektrisch te rijden, heb je uiteraard nood aan energie!

Je wagen elektrisch opladen met een laadpaal

Waarom een laadpaal thuis nemen?

Om je wagen snel en efficiënt van de nodige energie te voorzien is een laadpaal bij je thuis dan ook bijzonder handig, om niet te zeggen: een echte noodzaak. Het grote voordeel van zo’n laadpaal aan je woning is immers dat je aan veel voordeligere tarieven rijdt dan bij openbare oplaadpunten. En dat maakt een groot verschil! Een laadpaal bij je thuis is met andere woorden een duurzame investering, die zichzelf gegarandeerd terugverdient. Bovendien geef je ook je woning, zeker naar de toekomst toe, een grote meerwaarde met een laadpaal. Het ziet er immers niet naar uit dat we snel zullen stoppen met naar milieuvriendelijke, ecologisch verantwoorde oplossingen te zoeken!

Laadpalen voor je woning en/of je bedrijf

Bij Bollen Energy kun je uiteraard terecht voor alle energiezuinige technieken voor je woning, inclusief een laadpaal. Maar wist je dat je ook als bedrijf beroep kunt doen op onze diensten en producten, en dus een laadpaal kunt bestellen? Zowel ondernemers als particulieren zijn immers gebaat bij elektrisch rijden, en dus ook bij rijden aan goedkopere prijzen! Ben je benieuwd of zo’n laadpaal wel werkelijk iets kan toevoegen aan jouw firma en bedrijfsverkeer? Wij geven je, als specialisten met heel wat jaren ervaring op de teller, graag oprecht en professioneel advies. Bij Bollen Energy denken we altijd volop met je mee!

Auto elektrisch opladen met een laadpaal

Je laadpaal thuis koppelen aan je zonnepanelen

Wil je écht het maximum halen uit je elektrische wagen? Aarzel dan niet om je laadpaal thuis te koppelen aan de zonnepanelen die op je dak liggen. Zo rijdt je niet alleen goedkoper, maar ook nog eens op groene en zelfopgewekte energie. Goed voor het milieu, én voor je bankrekening met andere woorden!

Wist je bovendien dat we bij Bollen Energy niet alleen laadpalen voor bij je thuis of bij je bedrijf voorzien? Wij zijn namelijk ook inzetbaar voor de professionele installatie van:

-       Zonnepanelen

-       Een warmtepomp

-       Een warmtepompboiler

-       Airconditioning

-       Ventilatie

Zo zie je maar: bij Bollen Energy vind je alle energiezuinige technieken terug onder één dak. Bovendien werken wij uitsluitend met A-merken, voor de allerbeste kwaliteit!

Een laadpaal van het merk Wallbox

Neem gerust contact op voor jouw laadpaal thuis!

Zou je graag genieten van de voordelen van een laadpaal bij je thuis, maar ben je niet helemaal zeker of het wel wat voor jou is? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze energie-experts. We zitten graag uitgebreid met je samen om je wensen en behoeften te overlopen en zetten daar onze diverse opties tegenover. Zo komen we samen tot een geschikte oplossing!

Om ons te bereiken kun je het contactformulier op onze website invullen, maar uiteraark mag je ook altijd bellen naar het nummer 011/369.369. We helpen je met veel plezier verder!