Ventilatie

Het belang van ventilatie is evident ! De luchtkwaliteit van een woning wordt sterk verbeterd en draagt zo bij aan een gezonde leefomgeving

Vasco-ventilatiesystemen

We werken vooral met het kwaliteitsmerk Vasco. Zij scoren sterk op vlak van installatiegemak, geluidscomfort en EPC-reductie. Vasco ontwikkelde zijn ventilatiesystemen om zo geruisloos mogelijk te ventileren. De geluidsarme ventilatoren zijn slim verwerkt in de unit. Bovendien is elk toestel afgewerkt met hoogwaardige akoestische isolatie. Om een maximaal rendement te behalen kan de unit best worden gecombineerd met het unieke EasyFlow kanalensysteem.

Vasco ventilatiesystemen zijn onderhoudsarm. Met enige regelmaat dienen enkel de filters te worden vervangen, wat gemakkelijk door u als eigenaar gedaan kan worden. Ventilatie units type D zijn ontwikkeld voor toepassingen van ventilatie in combinatie met warmte-terugwinning. De verschillende uitvoeringen zorgen voor een afzuiging in de zogenaamde "natte" ruimtes zoals badkamer, WC, wasplaats, bergruimte en keuken. Gelijktijdig wordt verse lucht toegevoerd in woon- en slaapkamers. Tussen de afgevoerde en toegevoerde lucht vindt warmteoverdracht plaats, wat de woning zeer energiezuinig maakt. Dit systeem installeren we in nieuwbouwwoningen.

Ventilatie unit type C zorgt voor een afzuiging in de zogenaamde "natte" ruimtes. De verse lucht komt binnen via luchtroosters boven de ramen in de droge ruimtes. Via de doorstroomopeningen tussen de verschillende kamers ontstaat een optimale luchtcirculatie en -luchtkwaliteit in de hele woning. Dit ventilatiesysteem gebruiken we voor renovatieprojecten.

Offerte

Bouwplannen ? Wij informeren jullie graag om het juiste system te kiezen. 

Contacteer ons