Airconditioning van kwaliteit is een echte meerwaarde voor je woning en je comfort. Ben je toe aan een aircoinstallatie maar nog op zoek naar een betrouwbare partner voor professioneel advies? Bij Bollen Energy specialiseren we ons al jarenlang in energietechnieken op maat en bieden we je graag de nodige ondersteuning. Lees hier meer over onze producten, diensten en installaties.

Waarom airco installeren in je woning?

Airconditioning is vandaag de dag allesbehalve een overbodige luxe geworden. In de zomer lopen de temperaturen buitenshuis immers steeds hoger op, waardoor je wooncomfort danig naar beneden gaat. Dat kan verholpen worden met een kwalitatieve aircoinstallatie van een goed merk, en daarom kun je op Bollen Energy, dé specialist in energietechnieken, nu ook daarvoor terecht. Wij incorporeren je airconditioning in een totaalpakket van alternatieve energietechnieken, op maat van jouw woning. Zo verkoel én verwarm je jouw woning snel, en bovendien op een energiezuinige en duurzame manier.

Advies van Bollen
Advies van Bollen

Onze airconditioning verkoelt in geen tijd – en verwarmt ook!

Kom je voor je airconditioning tot bij ons, dan ben je er zeker van dat je een hoogwaardig product ontvangt dat gemakkelijk in gebruik is en veelzijdig is wat de functies betreft. Wist je bovendien dat wij niet alleen inzetbaar zijn voor de installatie van traditionele airco, maar dat wij ook aircosystemen met een dubbele functie verzorgen? Ja hoor: onze nieuwe airconditioningsystemen verkoelen je woning in de zomer, maar kunnen ook ingezet worden om je woning te verwarmen in de winter. Dit noemen we een airco-heater, die vandaag de dag ook wel gekend is als een lucht-luchtwarmtepomp. Wij zien het vooral als een win-winsituatie!

Onze diverse airconditioningsystemen in een notendop

Bij Bollen Energy kun je bij de aankoop van je airco kiezen voor:

  • Een mono-splittoestel (1 buitenunit met 1 binnenunit)
  • Een buitenunit die je combineert met verschillende binnenunits

Ten slotte bepaal je ook het model zelf: we hebben hoog-aan-de-wandtoestellen, vloer- of plafondtoestellen, cassettes, inbouwsystemen, … Weet je niet welke airco-heater het beste bij je woning past? Maak je geen zorgen: wij adviseren je graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden!

Airconditioning Bollen
Advies van Bollen

Airconditioning van bij Bollen Energy: hoe gaan we te werk?

Kom je tot bij ons voor de aankoop en installatie van je airconditioning, dan maken we steeds een offerte op maat op na een persoonlijk plaatsbezoek. Daarbij nemen we de technische aspecten in overweging, maar uiteraard ook jouw individuele wensen, je behoeften, je levensstijl, je beschikbare budget, …. Zodat je een duurzame aircoinstallatie ontvangt die helemaal is wat je ervan verwacht, vooral wanneer je dringend afkoeling of zelfs verwarming kunt gebruiken. Als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf bieden wij je graag ondersteuning van A tot Z over de diverse mogelijkheden voor je airconditioning!

Niet alleen airco, ook warmtepompen, ventilatie, …

Voel je de temperaturen in de zomer naar je hoofd stijgen en droom je van een vlot functionerende airco? De airconditioning van Bollen Energy is ongetwijfeld een duurzame investering in je dagelijkse woon- en leefcomfort. Wist je trouwens dat we bij Bollen Energy niet alleen inzetbaar zijn voor je nieuwe airconditioning maar dat we ons ook in andere energietechnieken specialiseren, zoals warmtepompen, warmtepompboilers, etc? Deze integreren we in een totaalpakket op maat, dat we samenstellen aan de hand van jouw woning en behoeften.

Warmtepompen
Onthaal Bollen Energy

Neem gerust contact op voor jouw airconditioning en meer

Een keertje vrijblijvend samenzitten met onze experts om de mogelijkheden te overlopen? Graag, laten we een persoonlijke afspraak maken! Je kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen, en dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder met vrijblijvend advies op maat van jouw woning en budget. Bij Bollen Energy ben je altijd welkom voor een warme service en topproducten. Alvast tot snel!